Studio

65m2 AAN CREATIEVE RUIMTE

Bent u voor een fotosessie op zoek naar een fotostudio in Utrecht en omstreken? In mijn goed uitgeruste fotostudio zijn er veel mogelijkheden voor o.a zakelijke portretfotografie, een familiefotosessie, een gezinsfoto, reproducties voor kunstenaars, packshot fotografie en specialistische productfotografie of het nu gaat om een crossmotor of een sieraad. 

In mijn studio zijn er verschillende achtergronden te realiseren. Ik beschik over allerlei lichtvormers waarmee ik de juiste lichtomstandigheden creëer.

De beelden die ik maak tijdens de fotoshoot, worden zorgvuldig nabewerkt. Foto’s worden op kleur, helderheid, contrast gecorrigeerd en waar nodig wordt fotoretouche toegepast.

De fotostudio bevindt zich op de Concordiastraat 68 in Utrecht. Op redelijke loopafstand van het station. Komt u met de auto dan is er volop parkeergelegenheid. Koffie/thee staat voor u klaar.

 

Foto linksonder: start van de verbouwing in 2005.

Foto linksmidden: Expositie 10 jaar in Concordia!

Foto boven: Gebouw Concordia en Fotostudio anno 2018.

 

Norbert Waalboer Fotografie hanteert de Algemene Voorwaarden van Dupho, Dutch Professional Photographers.

Iedere eerste-vrijdag-van-de-maand heb ik een speciale actie: Een professionele profielfoto laten maken voor maar € 35,00. Een aanrader voor je CV en LinkedIn profiel maar ook voor je social media!

Contact

Stuur mij een bericht
06 534 305 91studio236@norbertwaalboerfotografie.nl

Studio 236
Concordiastraat 68
3551 EM Utrecht