About

We gaan iets creëren!

Fotograferen is vooral goed kijken. Wat ik 30 jaar geleden leerde op de Kunstacademie te Utrecht, daar pluk ik nog steeds de vruchten van. Nooit zie je mij daarom direct naar mijn camera grijpen als ik op de plek van bestemming ben. Eérst ga ik op onderzoek uit en kijk goed rond. Ik bestudeer de omgeving. Zijn er objecten en vormen die elkaar kunnen aanvullen in een passend lijnenspel? Met welke lichtval heb ik te maken? Hoe zet ik de kleuren tot mijn hand?

Ik stuur en probeer op die manier de styling en compositie naar mijn hand te zetten. Fotografeer ik straks over links, over rechts of recht van voren? Kies ik een hoger of lager camerastandpunt? Zet ik iemand of iets op de voor- of achtergrond? Wat voor licht gaan we gebruiken?

Zo bereid ik me goed voor, zowel op locatie als in mijn professioneel uitgeruste studio.

Tijd om mijn camera erbij te pakken.

Ruim een kwart eeuw fotograferen heeft mij tot een allrounder gemaakt, met toegepaste bedrijfsfotografie als specialiteit. Ik maak zakelijke portretfotografie | uw bedrijfsreportage | uw persoonlijke bedrijfsfotograaf | maak productfotografie | een congres fotograferen | een evenement vastleggen. Alles wat voor een bedrijf aan beeldmateriaal nodig is. Ik kan het voor u verzorgen. De techniek is op orde. Ik ben ervaren en snel. Ik werk voor veel bedrijven en denk mee in de creatieve processen van vormgevers en ontwerpers. Ik fotografeer tijdens congressen en andere evenementen, ben in te schakelen voor (reclame)campagnes en brochures, websites en jaarverslagen. Voor bouwbedrijven en architecten fotografeer ik interieur en exterieur. Het is een specialisme waarvoor ik speciale tilt-shift-objectieven gebruik om perspectief en focus te kunnen beïnvloeden.

Interesse gewekt…? Ik hoor het graag.

 

Contact

Stuur mij een bericht
06 534 305 91studio236@norbertwaalboerfotografie.nl

Studio 236
Concordiastraat 68
3551 EM Utrecht