Zakelijke profielfoto laten maken in Utrecht? Dat kan! Het belang van een goede profielfoto leg ik graag even uit, want de eerste indruk op je LinkedIn of CV maak je maar één keer.

 

De sociale media is niet meer weg te denken in je werk. Daar hoort een goede profielfoto bij! Maar te vaak grijpt men terug op een kiekje uit het digitale foto-album. Het zijn foto’s die op afstand zijn gefotografeerd, ze zijn onscherp of niet duidelijk. De nieuwsgierige internetter komt vervolgens wel het nodige te weten over jouw opleiding, bedrijf en functies. Maar er is niemand om in de ogen te kijken… Een gemiste kans!

 

Op LinkedIn mag een professionele profielfoto namelijk niet ontbreken. Daar zijn legio redenen voor te noemen:

*Als nieuweling op een volle arbeidsmarkt kan ieder detail net het verschil zijn.

* Ben je between jobs? Niet alleen een goed omschreven profiel, maar ook een duidelijke foto op je CV kunnen potentiële werkgevers dat zetje in de rug geven om jou te benaderen.

*Je bent al zorgvuldig, jouw teksten op je website en/of LinkedIn zijn klaar. Alleen die profielfoto, het komt er maar niet van om daar eens aandacht aan te besteden.

 

Profielfoto sessies in mijn fotostudio zijn dagelijks mogelijk op afspraak à € 85,00 excl.btw. Onder het genot van een kopje koffie/thee bepreken we jouw wensen. Studio licht en achtergrond staan klaar. Ik maak een ruime serie beelden waaruit we de beste profielfoto selecteren. Deze foto wordt zorgvuldig nabewerkt en in het juiste formaat geleverd.

Voor de zakelijke markt verzorg ik regelmatig profielfoto sessies op locatie. Met mijn mobiele fotostudio kom ik bij veel bedrijven en zelfs profielfoto’s buiten maken is dan mogelijk. Vraag vrijblijvend een offerte aan.


Tip! Iedere eerste-vrijdag-van-de-maand:

Profiel fotosessie voor de actieprijs van € 35,00

Er wordt een serie foto’s gemaakt waaruit de beste foto wordt gekozen. Beeldbewerking en retouche is gratis.

Eerstvolgende actie dag: vrijdag 8 november 2019, er zijn nog plaatsen beschikbaar.

STUUR MIJ EEN BERICHT

Contact

Stuur mij een bericht
06 534 305 91studio236@norbertwaalboerfotografie.nl

Studio 236
Concordiastraat 68
3551 EM Utrecht