Zakelijke profielfoto laten maken in Utrecht? Dat kan! Het belang van een goede profielfoto leg ik graag uit, want de eerste indruk op je LinkedIn of CV maak je maar één keer.

 

De sociale media is niet meer weg te denken in je werk. Daar hoort een goede profielfoto bij. Maar te vaak grijpt men terug op een kiekje uit het digitale foto-album. Het zijn foto’s die op afstand zijn gefotografeerd, ze zijn onscherp of niet duidelijk. De nieuwsgierige internetter komt vervolgens wel het nodige te weten over jouw opleiding, bedrijf en functies. Maar er is niemand om in de ogen te kijken… Een gemiste kans.

 

Op LinkedIn mag een professionele profielfoto namelijk niet ontbreken. Daar zijn legio redenen voor te noemen:

*Als nieuweling op een volle arbeidsmarkt kan ieder detail net het verschil zijn.

* Ben je between jobs? Niet alleen een goed omschreven profiel, maar ook een duidelijke foto op je CV kunnen potentiële werkgevers dat zetje in de rug geven om jou te benaderen.

*Je bent al zorgvuldig, jouw teksten op je website en/of LinkedIn zijn klaar. Alleen die profielfoto, het komt er maar niet van om daar eens aandacht aan te besteden.

 

Profielfoto sessie in mijn fotostudio is dagelijks mogelijk op afspraak en bedraagt € 110,00 excl.btw. Onder het genot van een kopje koffie/thee bespreken we jouw wensen. Studio licht en achtergrond staan klaar. Ik maak een ruime serie beelden waaruit we de beste profielfoto selecteren. Deze foto wordt zorgvuldig nabewerkt en in een hoge resolutie geleverd, geschikt voor drukwerk en internet toepassingen. Meer foto’s afnemen is mogelijk, informeer naar de voorwaarden.

De fotostudio bevindt zich op redelijke loopafstand van het station. Komt u met de auto dan kunt u gratis parkeren.

Voor de zakelijke markt verzorg ik regelmatig profielfoto sessies op locatie. Met mijn mobiele fotostudio kom ik bij veel bedrijven en zelfs profielfoto’s buiten maken is dan mogelijk. Vraag vrijblijvend een offerte aan.


Tip! Iedere eerste-vrijdag-van-de-maand: Profiel fotosessie voor de éénmalige actieprijs van slechts € 39,00

Er wordt een serie foto’s gemaakt. Deze foto wordt zorgvuldig nabewerkt en in een resolutie geleverd van 1500px, geschikt voor social media en internet toepassingen. Beeldbewerking en retouche is gratis.

De eerstvolgende actie dag is deze keer op vrijdag 29 september 2023.

 

STUUR MIJ EEN BERICHT

 

Contact

Stuur mij een bericht
06 534 305 91studio236@norbertwaalboerfotografie.nl

Studio 236
Concordiastraat 68
3551 EM Utrecht