Contact

Aan de Concordiastraat 68 biedt een groot gebouw, met de klinkende naam “Concordia Creative Industries Building No. 1”, onderdak aan 40 kunstenaarsateliers en 20 creatieve bedrijven.

Al sinds de start van Concordia in 2005 heb ik mijn fotostudio op deze inspirerende plek.

Concordia is een voormalig NS-gebouw, dat destijds door Stichting Sophies kunstprojecten ingrijpend werd verbouwd. In de grote hallen zijn nu moderne ateliers en studio’s gebouwd, waar allerlei creatieve beroepen worden uitgeoefend. Wat hier wordt gemaakt en bedacht loopt uiteen van schilderijen en beeldhouwwerken, tot meubels, glas-in-lood, textiel, mode, sieraden, schoenen, design, grafisch ontwerp, webdesign, animatie, film, fotografie, journalistiek, reclame en meer.

In het pand heerst een creatief klimaat waarbij samenwerkingsverbanden tussen de verschillende bedrijven kunnen ontstaan. Dat kan zijn tussen collega’s in hetzelfde vakgebied, maar ook samenwerking tussen verschillende disciplines vindt plaats. Valt iets net buiten de eigen expertise, dan is er vaak een collega te vinden die daar net zijn/haar specialiteit van heeft gemaakt. Het is voor veel huurders een fijne en inspirerende plek om te werken.

De fotostudio bevindt zich op redelijke loopafstand van het station. Komt u met de auto dan is er volop parkeergelegenheid. Koffie/thee staat voor u klaar.

Contact

Stuur mij een bericht
06 534 305 91studio236@norbertwaalboerfotografie.nl

Studio 236
Concordiastraat 68
3551 EM Utrecht

Norbert Waalboer Fotografie

Concordiastraat 68
3551 EM Utrecht

Bekijk grotere kaart