Norbert Waalboer Fotografie beschikt over een ruime fotostudio van 75m2


Over mij: Ik ben een allround vakfotograaf met meerdere specialisaties. Je kunt bij mij terecht voor fraai uitgelichte portretfotografie in de studio en op locatie. Portretfotografie met studio-opstelling op locatie met een achtergrond is ook mogelijk. Voor bouwbedrijven en architecten verzorg ik interieur en exterieur fotografie. Een specialisme waarvoor ik speciale tilt-shift objectieven gebruik om perspectief en focus te kunnen beïnvloeden.
In mijn goed uitgeruste fotostudio is het mogelijk om allerlei productfotografie te realiseren, of het nu gaat om een crossmotor of een sieraad, het is allemaal mogelijk. Tevens kun je bij mij in de studio terecht voor een fraai familieportret.
Ik werk voor vele bedrijven en denk mee in de creatieve processen van vormgevers en ontwerpers. Maak fotografie voor websites, brochures, jaarverslagen en vakbladen. Daarnaast verzorg ik ook bedrijfsreportages en fotografeer ik evenementen en congressen.

TIP: Iedere eerste-vrijdag-van-de-maand heb ik een speciale actie: Een professionele profielfoto laten maken voor maar € 35,00. Een aanrader voor je CV en LinkedIn profiel maar ook voor je social media!